« Septembre 2021 »
Dll Dm Dx Dj Dv Ds Dg
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Propers Esdeveniments

Error: No articles to display

PROTECCIO DE DADES

Benvingut/da,

"ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL DE INSTALADORS D’ELECTRICITAT, FONTANERIA I AFINS DE MATARO I COMARCA”, informa de la seva Política de Privacitat i/o avís legal, que s'entendrà com acceptat en connectar-se i navegar per la nostra web.

L’ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL DE INSTALADORS D’ELECTRICITAT, FONTANERIA I AFINS DE MATARO I COMARCA, desitja posar en coneixement dels usuaris d'aquest lloc Web, que la present declaració reflecteix la política en matèria de protecció de dades que segueix l’associació. Aquesta política s'ha configurat respectant escrupolosament la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, aquest és, entre d'altres, la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal (d'ara endavant LOPD), el R.D. 1720/2007 de 21 de desembre, i la seva normativa de desenvolupament.

L'accés a i/o ús del lloc web de l’ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL DE INSTALADORS D’ELECTRICITAT, FONTANERIA I AFINS DE MATARO I COMARCA, atribueix a qui el realitza la condició d'usuari, i l'acceptació sense reserves de cap classe, de totes i cada un de les presents condicions generals, així com aquells altres particulars que, en el seu cas, regeixin la utilització del lloc Web o dels serveis vinculats al mateix.

L’ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL DE INSTALADORS D’ELECTRICITAT, FONTANERIA I AFINS DE MATARO I COMARCA, li informa que les dades per vostè. facilitats, s'incorporen en un fitxer registrat en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, i a tota hora seran tractats sempre respectant la normativa vigent, comprometent-se a complir amb el deure de secret i confidencialitat, i conservant-los i custodiar-los a través de mesures de seguretat, d'índole tècnica i organitzatives, que garanteixin la seguretat dels mateixos, evitin la seva alteració, pèrdua, deteriorament, tractament o accés no autoritzats i els possibles riscs a què poguessin estar exposats. Sabem que proporcionar informació personal és un acte de confiança i el prenem molt seriosament. Per la seva part l'usuari es compromet que la informació que subministri serà veraç, i a actualitzar la mateixa en cas que sofreixi alguna modificació.

Els usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l’ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL DE INSTALADORS D’ELECTRICITAT, FONTANERIA I AFINS DE MATARO I COMARCA, pugui sofrir, directament o indirectament, com a conseqüència d'incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de les Condicions Generals, i en el seu cas, de les Condicions Particulars o de la Llei, en relació amb la utilització i la Pàgina.

L'usuari consent expressament la cessió de les dades continguts al fitxer automatitzat a l’ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL DE INSTALADORS D’ELECTRICITAT, FONTANERIA I AFINS DE MATARO I COMARCA. L'esmentat consentiment tindrà com a finalitat permetre realitzar tasques d'informació, gestió i promoció dels serveis de l’associació. El consentiment per a la comunicació de dades de caràcter personal és revocable en qualsevol moment, si bé no tindria efectes retroactius.

Els usuaris que hagin subministrat dades personals a l’ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL DE INSTALADORS D’ELECTRICITAT, FONTANERIA I AFINS DE MATARO I COMARCA, tenen reconeguts de conformitat amb la legislació vigent els següents drets:

DRET D'ACCÉS: Dret a sol•licitar i obtenir gratuïtament informació de les seves dades personals sotmeses a tractament, el seu origen i les comunicacions realitzades o que es preveuen realitzar. Aquest dret, llevat que s'acrediti interès legítim sol es podrà exercir una vegada cada dos mesos.

DRET DE RECTIFICACIÓ I CANCEL•LACIÓ: Dret a rectificar o cancel•lar aquelles dades personals el tractament de les quals no s'ajusti a la Llei, i en particular quan resultin inexactes o incomplets.

DRET D'OPOSICIÓ: Dret a oposar-se al tractament de dades personals. Aquest dret comportarà que les dades personals siguin donades de baixa en el tractament. L'exercici d'oposició implicarà l'acabament d'aquelles relacions entre l’ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL DE INSTALADORS D’ELECTRICITAT, FONTANERIA I AFINS DE MATARO I COMARCA i els usuaris en virtut de les quals es van comunicar les esmentades dades.

L’ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL DE INSTALADORS D’ELECTRICITAT, FONTANERIA I AFINS DE MATARO I COMARCA . No serà responsable de les interrupcions de disponibilitat de la informació motivades per desconnexió a Internet, avaries a la xarxa, o causes de força major no controlables.

Ni tampoc dels danys produïts per qualsevol tipus de virus informàtic. L'usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat en Internet no són inexpugnables.

A les presents condicions se'ls aplicarà la “Llei 34/2002 d'11 de Juliol de Serveis de l’Informació i Correu Electrònic”.

Aquesta web no es fa responsable dels comentaris escrits pels usuaris. El usuari es responsable i titular de les opinions exposades. Si troba quelcom contingut erroni u ofensiu, si us plau, ens ho pot comunicar mitjançant el formulari de contacte per pogué rectificar el mateix.

A causa del ràpid desenvolupament de les noves tecnologies, l’ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL DE INSTALADORS D’ELECTRICITAT, FONTANERIA I AFINS DE MATARO I COMARCA. Es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a futures novetats legislatives o jurisprudencials, informant prèviament els usuaris dels canvis que en ella es produeixin. 

allotjament portalmataro.com | disseny tàctic @ 2012