GREMI D'INSTAL·LADORS DEL MARESME

Busques un instal·lador a prop teu?

AGENDA

Circular 34bis-2024 Carta de la SGSI als administradors de finques (Correcció)

16 abril 2024


Us informem amb l’objectiu de compartir una informació de gran importància pel nostre sector, derivada de la col·laboració estreta entre FEGICAT i la Subdirecció General de Seguretat Industrial (SGSI). Aquesta col·laboració ha culminat amb la difusió d'una carta als administradors de finques, informant sobre les noves disposicions legislatives que afecten les instal·lacions elèctriques de Baixa Tensió que requereixen projecte. Hem corregit l'enllaç de la circular que us redirigeix a la carta.

Circular 35-2024 Nous certificats d'instal·lacions elèctriques BT

16 abril 2024


Us informem sobre la recent actualització en els processos de certificació per a les instal·lacions elèctriques de baixa tensió. La Subdirecció General de Seguretat Industrial ha introduït nous models de certificats que ja estan disponibles per a la seva tramitació a través del Canal Empresa. Aquests certificats són essencials per a garantir el compliment de les normatives vigents i reforçar la seguretat en les nostres instal·lacions.

Circular 33-2024 Aplicació de l'IVA en instal·lacions i rehabilitacions

8 abril 2024


Us informem, amb prèvia consulta al departament fiscal del bufet d’advocats de la Federació, dels criteris per a l'aplicació del tipus reduït del 10% d'IVA en determinats treballs d'instal·lació i rehabilitació, en contraposició al tipus general del 21%.

Circular 32-2024 Intervenció de FEGICAT al programa Fet A Mida

5 abril 2024


Compartim amb tots vosaltres l'última intervenció de FEGICAT als mitjans de comunicació. El darrer dijous 4 d'abril vam participar en el programa "Fet A Mida", el magazín de la tarda de La Xarxa. Durant la intervenció vam parlar de la directiva europea d'eficiència energètica i quins canvis comportarà a les nostres llars entre altres temàtiques.

PATROCINADORS

FEDERACIONS

Modificar cookies