GREMI D'INSTAL·LADORS DEL MARESME

Busques un instal·lador a prop teu?

AGENDA

Circular 28-2024 Els nostres gremis apareixen als mitjans

19 març 2024


Aquests darrers dies el Gremi d’Instal·ladors del Vallès i el Gremi d’Instal·ladors del Maresme, dos dels nostres gremis associats, han participat en mitjans de comunicació locals. En la present circular us compartim les seves aparicions.

Circular 27-2024 Ampliació pressupost PREE 5000

18 març 2024


Us informem sobre una recent i rellevant actualització respecte al Programa de Rehabilitació Energètica en Edificis Existent (PREE 5000), una iniciativa emmarcada dins del Programa de regeneració i repte demogràfic del Pla de rehabilitació i regeneració urbana, que forma part del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Circular 26-2024 FEGICAT a La Linterna de COPE Catalunya

15 març 2024


El dimecres 13 de març FEGICAT va aparèixer al programa de ràdio La Linterna de l’emissora COPE Catalunya presentat per la Montse Rodríguez. Durant el programa radiofònic vam donar consells sobre com mantenir els endolls en bon estat per un correcte funcionament de la xarxa elèctrica de les nostres llars i així evitar possibles accidents.

Circular 24-2024 Aprofitament d'aigües grises i pluvials en edificis

15 març 2024


Us informem sobre un tema d'actualitat i creixent importància en el context de l'eficiència i sostenibilitat ambiental: la reutilització i aprofitament centralitzat d'aigües grises i pluvials en els edificis. Aquesta pràctica no només contribueix a la conservació de l'aigua, un recurs cada vegada més escàs, sinó que també ofereix oportunitats significatives per als professionals del nostre sector.

PATROCINADORS

FEDERACIONS

Modificar cookies