GREMI D'INSTAL·LADORS DEL MARESME

Busques un instal·lador a prop teu?

AGENDA

Circular 31-2024 Instal·lacions elèctriques de BT per xiringuitos de platja

27 març 2024


Us informem, amb prèvia consulta a la Subdirecció de Seguretat Industrial de la Generalitat de Catalunya, del procediment per tal de documentar les instal·lacions elèctriques de Baixa Tensió per quiosquets de platja (“xiringuitos”) els quals presenten una activitat temporal al llarg de l’any.

Circular 22bis-2024 Dades de contacte amb Aigües de Barcelona (Rectificació)

27 març 2024


Rectifiquem les dades de contacte de comunicació directa amb Aigües de Barcelona degut a un error en el telèfon de contacte que us vam oferir.

Circular 30-2024 Nova pròrroga oferta pública NEDGIA

25 març 2024


Nedgia informa que les Ofertes públiques, primes i campanyes amb origen client (demanda Marketgas), es prorroguen novament fins al pròxim 30 d'abril de 2024.

Circular 27bis-2024 Ampliació pressupost PREE 5000 (Correcció)

21 març 2024


Us informem sobre una recent i rellevant actualització respecte al Programa de Rehabilitació Energètica en Edificis Existent (PREE 5000), una iniciativa emmarcada dins del Programa de regeneració i repte demogràfic del Pla de rehabilitació i regeneració urbana, que forma part del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Després de consultar-ho amb l'ICAEN, cal esmentar que a Catalunya els projectes de millora de l'eficiència energètica de les instal·lacions d'il·luminació no són una actuació subvencionable.

PATROCINADORS

FEDERACIONS

Modificar cookies